Ontinyent mantindrà un any més el sistema de reserves per accedir al seu paisatge més turístic, el Pou Clar. Milers de turistes tornaran a acudir a aquest enclavament durant l’estiu per refrescar-se i gaudir del paratge. Així, la capital de la Vall d’Albaida mantindrà la reserva per l’aplicació des del pròxim 1 de juliol fins al 31 d’agost.

Aquest temps comprén els dos mesos on el Pou Clar té una massificació més alta. Des de l’associació d’Amics i Amigues del Pou Clar es mostren favorables a aquesta mesura per tal de preservar el paratge. “Estem a favor de la reserva per accedir, tal com es fa a tots els paratges i és una mesura necessària per mantenir el Pou Clar, evitar massificacions i garantir la seguretat”, afirma Dolores Belda, presidenta de l’associació.

*Més info

*Posem sintonia a la teua vida www.tallerderadio.es