La vicepresidenta Natàlia Enguix ha visitat la localitat i ha instat l’alcaldessa, Yolanda Úbeda, a sol·licitar les subvencions de patrimoni històric de la Diputació, dotades amb 2 milions d’euros

Cal recodar que el Palau dels Bellvís és un BIC que data del segle XVI; tot i que la torre de ponent es va construir al segle XIII sobre restes islàmiques. No obstant això, va patir una solsida el 2015 i actualment està molt deteriorat, per la qual cosa volen iniciar com més prompte millor una rehabilitació que implicaria “condicionar la primera planta del palau per a traslladar allí l’ajuntament i situar un museu amb la història del poble i de l’edificació”, així com “obrir el pati interior del palau, ja reformat, per a acollir activitats culturals”.

*Pon sintonía a tu vida con tallerderadio.es