Ontinyent contra el foc, el programa de voluntariat de vigilància forestal impulsat per l’Ajuntament d’Ontinyent, torna a estar en marxa des d’aquest divendres 7 de juny de 2024 i fins al 8 de setembre, podent ampliar-se en cas d’existir risc elevat de incendi.

La regidora de Sostenibilitat, Sayo Gandia, participava aquest dijous al mirador de Sant Rafel a l’acte de presentació de la campanya d’aquest any. Gandia, que anava acompanyada per tècniques del departament de Medi Ambient, tenia paraules de benvinguda i agraïment “per a totes les persones que s’impliquen en la cura i protecció de l’entorn natural del terme municipal durant aquests mesos d’estiu, en què les altes temperatures i la sequera fan augmentar el risc d’incendi, cosa que fa especialment important la tasca del voluntariat”.

*Possa sintonia a la teua vida: www.tallerderadio.es