El municipi es prepara per a un dels períodes amb més visitants amb ampliació d’horaris, xarxa de banys públics i activitats

La quantitat de turistes que visiten Bocairent és destacada durant tot l’any, però un dels moments amb més afluència és el de Setmana Santa i Pasqua. Així ho reflecteixen, per exemple, les 2.030 persones que van ser ateses a l’oficina de turisme durant aquest mateix període del 2023. Unes xifres que, si la meteorologia és favorable, fonts municipals confien a repetir i fins i tot augmentar aquest any.

Per atendre aquesta campanya, el municipi reforçarà la vostra oferta turística en tres àmbits concrets: l’ampliació d’horaris, l’habilitació d’una xarxa de banys públics i la programació d’activitats específiques. En el primer cas, els visitants podran comptar amb els recursos habituals, però amb més possibilitat horària per conèixer-los. Un exemple d‟aquesta ampliació de l‟atenció és la mateixa oficina de turisme, que estarà oberta de manera contínua fins al proper 8 d‟abril.

-Més informació: https://loclar.es/es/vall-dalbaida/bocairent-refuerza-la-oferta-turistica-con-motivo-de-la-semana-santa-y-pascua/