Després d’un procés de selecció que ha culminat amb la revisió de les candidatures pel virtuós pianista xinés Lang Lang, la pianista otosina Deva Mira Sperandio ha sigut triada, juntament amb altres 16 pianistes a nivell mundial, per a formar part del programa Young Scholars 24-26 de la Fundació Lang Lang.

L’objectiu d’aquest programa, com explica la Fundació, és d’oferir assessorament, recitals, i oportunitats úniques de formació a un nombre limitat de joves pianistes d’excepcional talent durant un període de dos anys.

Este programa, iniciat en 2008 per la Fundació Lang Lang, vol promoure el concepte de la música com a llenguatge universal, i com a instrument de comunió entre diferents cultures, així com portar un missatge inspirador i de tolerància a una audiència global.

-Més informació: https://aralavall.com/deva-mira-guanya-dos-premis-internacionals-i-es-seleccionada-per-formar-part-dun-programa-xines-de-joves-talents/?fbclid=IwAR1D6TDYN1Ro-Dgole8PmTvTG_sDCBfH66pwd3mYG4o55p76oN7letJ2tsY