La Diputació de València s’ha proposat com una de les prioritats impulsar el turisme a l’interior de la província. Dins de les diferents iniciatives desenvolupades per l’àrea de Turisme de la corporació provincial per complir aquest objectiu, destaca la de donar a conèixer experiències noves i úniques que es troben al nostre territori, i que fins ara són desconegudes fins i tot per a molts ciutadans de València . Per això s’ha posat en marxa el ‘Catàleg d’experiències turístiques’, una publicació de València Turisme (la marca de la Diputació) que aplega prop d’un centenar d’experiències turístiques de municipis en risc de despoblació a la província.

Una d’aquestes activitats que, sens dubte, resulta inoblidable per a tots aquells que la proven és el vol amb globus pel Parc Natural de la Serra de Mariola, que s’inicia des del municipi de Bocairent i sobrevola també les vinyes de Terres dels Alforins. Aquest divendres la vicepresidenta primera de la Diputació de València, Natàlia Enguix, i el diputat de Turisme, Pedro Cuesta, han volgut viure de primera mà el que se sent al pujar-se en globus i poder albirar des de dalt un entorn natural de gran bellesa com és el de la Serra de Mariola.

-Més informació: https://loclar.es/es/valencia/la-diputacio-potencia-el-turismo-con-viajes-en-globo-y-visitas-a-bodegas/