L’Eldense B guanyava 3-0 abans de la mitja hora

Espectacular. No es pot definir d’altra forma el que ha succeït en Elda aquesta vesprada. Això sí, igual de bona ha sigut la remuntada dels de La Vall d’Albaida com roïns han sigut els trenta primers minutsL’Eldense B ha eixit a per totes amb la clara intenció de deixar enrere la dubtosa dinàmica que l’ha fet allunyar-se del primer classificat fins al punt de que just abans d’aquesta jornada havien cedit la segona posició. I d’aquesta forma, en un no res els d’Elda s’han ficat 3-0 amb gols d’Iván Forte (ex Ontinyent, Alicante, La Nucía…), Juan Carlos Rico i Gabriel Jimeno, i pareixia que L’Olleria anava a encaixar una amplia derrota.

No obstant, ha passat tot el contrariels de Miguel Ángel Mullor s’han ficat les piles i abans del descans ha sigut capaços de clavar-se de nou en el partit marcant dos dianes. La primera ha sigut de Francesc Chuliá en el 31’ amb un tir fet des de camp propi, mentre que just abans de que s’assenyalés el túnel de vestidors, Yeray Pastor ha marcat el 3-2 després d’una jugada combinada en la que Bernat Ferrero ha firmat l’asistència finalLes sensacions havien canviat totalment en qüestió de minuts davant un filial que encara que es troba en llocs de promoció, porta un temps molt irregular i pel que pareix això els ha acabat afectant.

-Més informació. https://aralavall.com/epica-remuntada-de-lolleria-en-casa-dun-equip-en-llocs-de-promocio-3-4/