La segona edició de la representació tindrà lloc Dimecres Sant entre la Plaça de la Concepció i la Plaça Major amb l’impuls de l’Ajuntament i la participació de diferents entitats culturals locals

Ontinyent acollirà el pròxim 27 de març, Dimecres Sant, la que serà la segona representació de la “Dansa Macabra”, una iniciativa que s’estrenava l’any passat amb la intenció de potenciar la Setmana Santa ontinyentina, amb l’impuls de l’Ajuntament i la participació de diferents entitats culturals locals.

La “Dansa Macabra” compta amb una composició musical articulada en 3 parts, una que representa la vida, altra que suposa un intercanvi entre la vida i la mort i una tercera sobre les lamentacions per l’arribada de la mort. En l’escenificació s’ha recuperat a 8 personatges del segle XVII vinculats a Ontinyent: Alexandre VI, Marianna d’Austria, en Lluis Albuixech, Mare Catalina Tejera, Fray Vicente Nancosa, un llaurador/ora i un xiquet/a, acompanyats per 8 ballarins que representen la mort.

Amb la direcció musical de Quique Orquin, en la representació apareixeran més de 80 persones, entre actrius del grup Pantomima Teatre, membres de la Confraria “La Soledat”, ballarins i ballarines, músics de la Societat Unió Artística Musical, i coristes dels grups Nou Orfeó i Ària d’Ontinyent.

-Més informació https://aralavall.com/la-dansa-macabra-dontinyent-incorpora-mes-musics-coralistes-i-una-auca/