Per segon any consecutiu Llutxent acollirà el Campionat Autonòmic de gravel el pròxim 26 de maig. Es tracta d’una modalitat ciclista que va en augment entre els aficionats a les dues rodes. Concretament, el campionat que passarà pel municipi valldalbaidí s’anomena Challenge Comunitat Valenciana Gravel – “Gran Premio Lithosport”.

Des de la regidoria d’Esports ja s’està treballant amb la Federació de Ciclisme Comunitat Valenciana perquè la prova siga un èxit, tant en el nombre de corredors apuntats com de públic assistent.

Així, la FFCV ha fet oficial el pre-calendari que conformarà la Challenge. Un total de 7 proves conformaran aquesta carrera, que començarà a Betxí i acabarà a Llutxent. D’altra banda, passarà per les localitats de Traiguera, Vistabella, Sax, la Vall d’Uixó i Carlet.

Els clubs organitzadors són: Cicloclinic, CC Traiguera, CC Animals de Monte, CC Sax, Unió Ciclista Vall d’Uxó, VC Carlet y Roski Team. Tots ells es mostren il·lusionats amb un nou desafiament ciclista, que posa de manifest les ganes de desenvolupar i fer créixer les modalitats emergents del ciclisme, i que posen la Comunitat Valenciana com a referent.