Castelló de Rugat comença aquest dimarts les seues Festes Patronals en honor a la Mare de Déu del Remei. El municipi valldalbaidí inicia l’últim mes de l’any proclamant-li devoció a la seua patrona. Uns dies d’emocions que s’encetaran hui amb ‘La vespra de festes’.

A més a més, aquest dimecres 6 de desembre es celebrarà la festa de la patrona de Castelló de Rugat, la Mare de Déu del Remei, en commemoració d’un miracle. Una festivitat que ja té més de 300 anys.

Dijous tindrà lloc la festa del Santíssim Crist de la Fe, i el divendres dia 8 de desembre serà la festa de la Puríssima. D’altra banda, l’Ajuntament de Castelló de Rugat ha organitzat discomòbil per als dies 5, 7 i 8.

Aquestes festes tenen una peculiaritat, i és que cada dia hi ha uns festers que s’encarreguen d’organitzar-ho tot. Per al dia 6 de desembre (Verge del Remei) són les dones que compleixen 50 anys. Per al dia del Crist de la Fe són els homes de 60 anys. I, per últim, per a la Puríssima són les xiques que compleixen 18 anys.