La dotzena edició del Festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent comptarà amb 10 companyies que posaran en escena 12 espectacles en els diferents barris de la ciutat. La programació del festival que forma part de la campanya “Ontinyent il·lusiona” era presentat aquest dijous per la regidora de Festes i Tradicions i coordinadora del festival, Àngels Muñoz.

Durant la presentació, la regidora destacava la consolidació d’una iniciativa que apropa la cultura al públic familiar. En paraules d’Àngels Muñoz, “és un festival molt complet que és la mostra del treball conjunt de tot l’Equip de Govern per oferir durant el Nadal una programació atractiva per a la ciutadania i visitants”. 

La regidora donava detalls de la programació que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció a les set de la vesprada amb l’espectacle “Karpaty” de la companyia Troupe Malabo. Un espectacle que, en paraules de la regidora és “unic” i “combinarà el circ i el clown amb la música en directe fent-nos gaudir a totes I tots”. Aquest espectacle acompanyarà el Mercat de Nadal que obrirà les seues portes el mateix divendres i estarà obert en el seu primer cap de setmana fins el diumenge 17 de desembre.  Tota la programació es pot consultar a la pàgina web municipal (www.ontinyent.es)