L’Ajuntament de L’Olleria, mitjançant la regidoria de Promoció Econòmica dirigida per Rubén Morrió i en col·laboració de l’Associació de Comerciants de L’Olleria, anuncia la Fira de Nadal del Comerç Local de l’Olleria del 2 al 3 de desembre en horari d’11 a 20 hores a l’Avinguda Jaume I.

Durant les dues jornades, els visitants podran passejar pels estands dels 15 comerços i locals adherits per oferir-los els millors productes, a més d’activitats infantils durant tota la fira com el passeig d’elfs, els tallers de reciclatge i pintacares, i també familiars com l’arbre dels desitjos, un punt selfie i el cor de veus nadalenques d’AEM ‘La Nova’ de l’Olleria.

A més, una altra de les accions que està en marxa des de la regidoria és la tradicional ‘XV Compra a Casa’, també en col·laboració de l’Associació d’empresaris d’hostaleria i de l’Associació de comerciants i l’Agrupació de venedors del Mercat Municipal.

L’objectiu de la iniciativa, vigent des d’avui 27 de novembre fins al 5 de gener del 2024, és la promoció de l’activitat econòmica desenvolupada a l’Olleria, incentivant la captació de clients de la localitat i de les localitats veïnes a través del repartiment gratuït de les paperetes numerades per les compres o consums realitzats. Tots els comerços, empreses de serveis, hotels, cafeteries i qualsevol altra activitat econòmica que desitgen, hi podran participar.