La Sala Gomis d’Ontinyent acollirà dimarts que ve, 5 de desembre, una Fira d’Ocupació que oferirà, per ara, més de 70 ofertes de feina, dos tallers i diverses xerrades.

Es tracta d´una acció impulsada per la Cambra de Comerç de València i la Diputació de València, amb la col·laboració de l´Ajuntament, i que encara admet inscripcions, tant d´empreses com de persones interessades a fer entrevistes de treball.

La jornada es desenvoluparà entre les 9:00 i les 14:00 hores i caldrà inscripció prèvia a https://www.feriaempleovalencia.com, on els interesats tenen la possibilitat d’inscriure’s fins a les 23:59 del 3 de desembre.

Els participants rebran una comunicació el 4 de desembre per poder fer l’entrevista el dia 5 amb els departaments de recursos humans de les prop de 20 empreses participants. El llistat d’empreses i llocs oferts es poden trobar a la mateixa web.

A més, hi haurà una sèrie d’activitats aparellades, com la conferència ‘Pecatta Minuta’, a càrrec de Pedro Redondo, director de Negoci Corporatiu a Infogrés, a les 10.00 hores; el taller ‘Sal de la caixa, 3,2,2 go!’, de l’escriptora i consultar Ana Añón a les 11.30 hores; el taller ‘Kilòmetre a quilòmetre, depèn de tu’, de l’especialista en teràpia emocional Sofia Virosque a les 12.30 hores; i una sèrie de microxerrades de 15 minuts des de les 11.30 hores a càrrec de diverses empreses, que explicitaran què valoren les empreses que busquen talent.