Benissoda té un nou espai per a fer esport i fomentar els bons hàbits saludables. El municipi valldalbaidí ha inaugurat el nou Parc de l’Esport. L’espai ja es pot utilitzar, i el parc s’ha reformat amb l’objectiu de fomentar l’esport i fer exercici a l’aire lliure.

Segons explica l’Ajuntament de Benissoda, la reforma del parc ha consistit en millorar el paviment, augmentar els punts d’il·luminació amb nous fanals. A més, com a novetat, s’ha incorporat mobiliari de cal·listènia per realitzar exercicis d’aquesta nova disciplina.

La inversió de 26.000 € ha estat finançada per la Diputació Provincial de València, mitjançant el Pla d’Inversions 2022-2023. Els deixem amb les fotografies que ha facilitat l’Ajuntament sobre el nou parc.

a inversió de 26.000 € ha estat finançada per la Diputació Provincial de València, mitjançant el Pla d’Inversions 2022-2023.

Foto: Ajuntament de Benissoda