El concert, programat per a dissabte dia 18, ha esgotat les entrades i comptarà amb Felipe Garpe, únic cantant amb autorització de la família
La Societat Musical Vila de Bocairent es troba ja immersa als actes de la festa a Santa Cecília, que aquest any té un caràcter especial, ja que el concert estarà dedicat a Nino Bravo. Divendres passat ja van començar els actes de Santa Cecília amb la recollida de la “Santeta” de casa del músic de l’any 2022, Juan Santonja.
El dissabte 18 de novembre, després del concert del Mig Any celebrat al setembre i dels dos concerts dintercanvi celebrats al mes doctubre, tindrà lloc el Concert Extraordinari de Santa Cecília de la Societat Musical Vila de Bocairent. Serà a les 19:00h al Teatre Avinguda de Bocairent. A més de donar la benvinguda als nous membres de la banda, musicalment serà un monogràfic de Nino Bravo, un repàs per la discografia i la vida del cantant d’Aielo de Malferit, Nino Bravo, amb motiu de l’any Nino Bravo i del 50è aniversari del tràgic accident que li va costar la vida.
El concert serà dirigit pel director titular Miquel A. Sarrió i Nadal, i comptarà amb els cantants Felipe Garpe i la seva filla Sheila García. Felipe Garpe és l’únic cantant que té autorització de la família de Nino Bravo per oferir concerts amb les seves cançons, i que a més són comptabilitzats com a concerts oficials Nino Bravo.
S’ha creat a Bocairent una gran expectació, les entrades es van esgotar molt ràpidament ia falta de saber si alguna persona no hi pot assistir i torna les entrades, s’espera un ple total al teatre.
Els actes continuaran el dissabte 25 de novembre amb la recollida dels nous músics, i conclouran el diumenge 26 amb la missa de Santa Cecília i el trasllat de la “Santeta” a casa del nou músic de l’any, Antonio Felipe Rojo.

https://t.me/noticieslavall