L’Atzeneta ha deixat bocabadat el món del futbol després de superar al Saragossa, de Segona divisió, per 2 gols a 1 en una nit història al Clariano.

Els Atzenetencs han portat la iniciativa i han estat capaços -recordem que és un equip de tercera federació- de sostindre els aragonesos, remuntant un 0 a 1 i tutejant-los.

Gran ambient a El Clariano i alegria incontrolable en xiular l’àrbitre la fi del partit al 6 d’afegit i amb el Saragossa bolcat en la porta valenciana.

S’ha avançat el Saragossa en el minut 20 de partit. Bona passada de Valera a Bermejo, que després d’entrar en l’àrea li la regala Mollejo per a avançar els manyos.

Semblava que el de Segona anava a menjar-se al de Tercera Federació, però als 3 minuts l’Atzeneta ha empatat sorprenent el públic congregat per segona vegada al veí estadi d’Ontinyent. I és que el partit es va suspendre en primera convocatòria per la pluja i el vent fa dues setmanes.