la programació de la Universitat de Tardor amb un acte inaugural dilluns 21 a les 18:00 a l’aula magna amb una taula rodona sobre els 25 anys de presència de la Universitat de València a Ontinyent. Una altra taula rodona dimecres 22 a la mateixa hora sobre el paper de la Fundació Universitària en la creació del Campus i l’actuació dijous 23 a les 19:00 a la Sala Gomis del trio de vent ‘Turab ensemble’.

Al llarg d’aquesta setmana a més s’inauguraran plaques commemoratives en record dels 25 anys del Campus, i per donar nom a diverses sales i espais en homenatge a la Fundació Universitària, a l’Empar Granell i Tormos ia Francisco Sanchis Penadés.

D’altra banda, hi haurà diversos seminaris per a l’estudiantat dels graus del Campus, sobre estratègies empresarials i directives, storytelling, sobre primers auxilis a l’àmbit específic de l’educació infantil o sobre naturalesa i esport.

La programació vinculada a l’àmbit universitari conclourà amb una de les activitats més destacades la inauguració del curs universitari que tindrà lloc el dilluns 27 de novembre amb les intervencions de la rectora Mavi Mestre i de l’esportista Ruth Beitia, especialista en salt d’alçada que va participar a quatre jocs olímpics representant a Espanya, on va guanyar dues medalles (or a Rio 2016 i bronze a Londres 2012).

https://t.me/noticieslavall