El 7 d’octubre passat, l’Ajuntament de Bocairent va lliurar els premis de la VIII Marató de Fotografia Jove, que es va celebrar el 16 de setembre amb el tema “places i placetes”. En aquesta ocasió, el veredicte del jurat va seleccionar nou fotografies i va decidir atorgar tres premis: el primer per a Alba Fortuño López, per l’obra Repòs; el segon per a Ramon Gómez Pla, amb “Veïnat”, i l’accèssit per a Tonet Bordera Casanova, per la imatge “L’oroneta”.
El lliurament de premis va comptar amb la presència del tècnic municipal de Joventut, Toni Gisbert; el regidor d’Infància, Adolescència i Joventut, Sergio Gandía; i l’alcalde, Xavi Molina. L’acte va servir també per inaugurar l’exposició a l’aire lliure que ja es pot visitar a l’espai públic del lateral de l’església, on s’han reproduït les imatges seleccionades en gran format.
Per a Sergio Gandía, “la qualitat de les obres és una nova demostració de la capacitat creativa dels nostres joves i, per això, l’Ajuntament reitera el compromís organitzatiu i econòmic amb la marató”. A més, el regidor d’Infància, Adolescència i Joventut també valora positivament l’emplaçament per a l’exposició d’aquest any: Aquest mirador ofereix un entorn molt agradable i, a més, està situat a l’itinerari de la propera Fira de Comerç, de manera que facilita la visita tant al veïnat com als visitants”.

https://t.me/noticieslavall