A partir de demà dimecres comencen les festes del barri del Pilar. A la nit, a les 22.00 hores, està previst un sopar de germanor on hi ha inscrites més de 270 persones, que estarà amenitzada per un grup musical.

Dijous, dia 12, al matí tindrà lloc el Rosari de l’Aurora pels carrers del poble i la ‘Despertà’ per part de la Colla la Morralla. A les 12.00 hores, tindrà lloc la Missa de campanya al mateix barri ia la tarda hi haurà inflables per als més petits.

Jorge Boluda, alcalde de Montaverner, s’ha mostrat molt satisfet per la quantitat de gent que ha participat a tots els actes. També ha volgut agrair a les persones que s’han bolcat a l’organització de la Fireta, la filà Tuareg, les associacions, i sobretot a les persones que han cedit els vehicles per a l’exposició de vehicles clàssics. “De cara a l’any que ve volem continuar impulsant les nostres festes del 9 d’octubre i del barri del Pilar, són moltes les persones que hi participen i cada any volem anar ampliant amb un nombre més gran d’actes o d’esdeveniments”, manifestava Boluda.

https://loclar.es/es/vall-dalbaida/montaverner-inaugura-su-fireta/