Bèlgida celebra aquest cap de setmana del 14 i 15 d’octubre la seua tradicional XIV Mostra d’Artesania i Gastronomia, una fira que compta amb una bona acollida i que permet a la gent del poble i dels municipis pròxims conéixer la gran oferta que ofereix aquesta fira. Diego Ibáñez, alcalde de Bèlgida, explica les característiques de la mostra que comptarà amb al voltant de 12 expositors.

Comença este dissabte a les 18 h amb música ambiental de tabal i dolçaina, i tindrem actuacions de tot tipus i actes per a tots els públics. Des d’actuacions musicals amb el grup batecs, jocs de fusta per als més menuts, bona gastronomia d’ací del poble i també algunes parades de treballs manuals. Un poc de tot.

A les 23 h farem el Castell de festes, perquè en festes d’agost no el vam poder disparar degut a l’alerta 3 de calor que estàvem patint. Hem aprofitat aquest cap de setmana per disparar el castell.

Diumenge obrirem a les 11 h. Els xiquets de l’escola de pilota faran una partida d’exhibició en el carrer de la pilota, que està al costat del parc. Durant el dia tindrem actuacions musicals i també ambientació per a tots els públics. A les 14 h farem la típica degustació d’arrossos que ofereix sempre l’Ajuntament a tots els visitants de la fireta, i a les 20:30 h tancarem. Esperem que el temps ens acompanye i puga gaudir tot el món d’aquest cap de setmana que hem preparat.

https://t.me/noticieslavall