Nova edició de les rutes gratuïtes de cicloturisme de la Vall d´Albaida, Roda la Vall 2023, per gaudir d´itineraris guiats amb bicicleta i conèixer així la comarca des d´un altre punt de vista.

Les rutes, com en anys anteriors, estan organitzades pel Departament de Turisme de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida en col·laboració amb els ajuntaments de la comarca participants (El Palomar, la Pobla del Duc, Montaverner, Beniatjar i Pinet) , la Diputació de València, València Turisme, Generalitat Valenciana i Comunitat Valenciana.

L’organització ens comunica que la inscripció haurà de fer-se nominativa (una per participant) emplenant el formulari de CICLOTURISME: RODA LA VALL 2023 (google.com) amb les dades exactes de cada participant. Aquells municipis que no apareguin al llistat uns dies abans de l’activitat suposa que l’activitat ja ha cobert el màxim d’inscripcions permeses, o encara no s’ha ofert, per un desenvolupament adequat. Per tant, NO ES PODRÀ INSCRIURE A LES OPCIONS NO DISPONIBLES.

https://t.me/noticieslavall