El projecte preveu la renovació completa de l’equipament, l’ampliació de la zona de jocs i l’habilitació d’una pista esportiva.


L’Ajuntament de Bocairent va signar dilluns passat l’acta de replanteig per iniciar les obres del parc de la Derrota, que duraran un màxim de cinc mesos. D’aquesta manera, ha començat l’execució del projecte de reforma integral que suposarà renovar completament l’equipament, ampliar l’espai de jocs i habilitar una pista esportiva. Igualment, s’actuarà al sistema de reg, els paviments i el tancament del recinte.
La intervenció té un cost total de 300.000 euros i està finançada íntegrament amb càrrec al pla d’inversions de la Diputació de València. A més, s’emmarca en la línia d’acció que el consistori ha impulsat per a la millora de les zones verdes del municipi: “Hem executat ja la renovació del parc de Cervantes, ara iniciem la de La Derrota i tenim acabat el projecte per al parc de el carrer Dos de Mayo”, explica Ximo Carbonell.

Més informació al nostre canal de telegram https://t.me/noticieslavall