El Campus de la Universitat de València a Ontinyent iniciarà els actes de celebració del seu 25è aniversari dins la programació de la Universitat de Tardor. L’alcalde d’Ontinyent i president de la Fundació Universitària Campus Ontinyent, Jorge Rodríguez, en la seva visita a l’inici de curs al Campus, destacava la feina feta des de la Fundació en aquest període “per impulsar un Campus que en aquests 25 anys ha transformat la ciutat i la societat. En els darrers anys, a més, no només hem consolidat allò que teníem i aconseguit un nou edifici universitari, sinó que hem crescut en titulacions -ara s’imparteixen Administració i Direcció d’Empreses, Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, Magisteri i Infermeria- i comptem amb ofertes d’altres tipus com “La Nau Gran” orientada a gent gran, i per primera vegada tenim un Màster, en Psicologia General Sanitària”.
Jorge Rodríguez també destacava que “la transferència de coneixement també ha estat una altra de les línies de treball i hem crescut en programació cultural i en activitats com a exposicions”. Per davant, “encara tenim molts reptes, i intentarem continuar creixent quant a graus i en atenció a necessitats específiques. Comptar a la Fundació amb aliats com Coeval, Ateval, CCOO, UGT i especialment Caixa Ontinyent, ens permet consolidar el projecte de la mà de la Universitat de València i créixer any rere any”, assenyalava.
Des de la direcció del Campus, José Cantó avançava que aquest 25è aniversari tindrà dos moments específicament intensos d’activitat a la Universitat de Tardor i la Universitat de Primavera, i que tot i que encara no es pot detallar la programació, “sí que estem estudiant la realització d´un acte que pugui involucrar la gent que ha format part de totes les promocions que han sortit del Campus en aquests 25 anys”. Cantó afegia que aquest aniversari “és un bon moment per reflexionar sobre el que ha aportat la universitat a la ciutat i la comarca, i aquestes alhora a la universitat”.

Més informació al nostre canal de telegram https://t.me/noticieslavall