Imatge de Carrícola. /EPDA

L’Ajuntament de Carrícola ha llançat la IV edició del Biodivers, un conjunt d’iniciatives de diàleg entre art i naturalesa en un context rural, amb el propòsit de posar en valor del patrimoni històric i natural del municipi, així com altres modes de vida en comunitat.

L´edició 2023 se centra en el recorregut de la Ruta dels Camins de l´Aigua, i els seus espais recreatius. És una de les mostres de patrimoni hidràulic més interessant de la Comunitat Valenciana, amb aqüeductes que es remunten al s. XVIII en un entorn natural privilegiat.

Aquells artistes que vulguin formar part de la iniciativa hauran d’enviar la proposta a biodivers2010@gmail.com, fins al 23 de setembre, amb una descripció de la intervenció i la proposta d’ubicació. Les bases per participar estan disponibles al portal web del municipi (www.carricola.es).

En edicions anteriors, Biodivers ha comptat amb artistes com Antoni Miró o Rafael Armengol (2010), Chiara Sgaramella o Moisès Gil (2015) o Rafa Abdón i Milagros Arias (2020). A més, es contemplen projectes site specific com a Solitàries, de Lucía Loren, o Davant /// darrere, del prestigiós escultor Daniel Tejero.

Més informació al nostre canal de telegram https://t.me/noticieslavall