La sisena edició del Trofeu d’escoles ciclistes Family Cash tindrà lloc aquest diumenge, a partir de les 10.00, des de l’aparcament del supermercat, amb un recorregut d’un quilòmetre, i congregarà prop de 200 participants. Per part del Club Ciclista Ontinyent, Elu Mancebo explicava que es donaran cita ciclistes des dels 3-4 anys fins als 12-13. Els participants estaran dividits en 8 categories masculina i femenina, per a un total de 16 proves. La cursa és puntuable per als Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana. Prèviament, se celebrarà una prova d’habilitat a l’aparcament del supermercat.

Elu Mancebo agraïa el suport i l’esforç fet per Family Cash a les sis edicions que ja porta el torneig i de l’Ajuntament d’Ontinyent per la seva col·laboració per preparar tot el dispositiu necessari i animava la ciutadania a gaudir d’un matí de ciclisme amb els més petits .

Més informació al nostre canal de telegram https://t.me/noticieslavall