La preinscripció finalitza dijous i les classes comencen el proper 18 de setembre
L’Escola de Persones Adultes Manuel Santonja de Bocairent és a punt d’iniciar un nou curs. El 4 de setembre passat va començar el període de preinscripció, que estarà obert fins al dia 14, ja que el 18 de setembre tenen començament les classes del nou cicle amb una àmplia oferta.
Pel curs 2023/2024, el centre tornarà a oferir cursos, tallers de llarga durada i tallers de curta durada. Al primer apartat, l’alumnat podrà matricular-se en cultura general, graduat de secundària, accés a cicle de grau mitjà, valencià, castellà, anglès, informàtica i competències claus. Els tallers de llarga durada ofereixen classes de manualitats, costura, ioga, pilates, txi-kung, dansa oriental, restauració i decoració de mobles, història i iniciació a la informàtica. I finalment, amb els tallers de curta durada, hi haurà la possibilitat de participar en visites culturals, seminaris de psicologia, cursos de manipulació d’aliments o activitats de l’Aula Mentor.
Vanesa Doménech assenyala que «és una oferta extensa i variada, perquè sigui d’interès de la màxima quantitat d’alumnat possible». A més, la regidora d’Educació indica: “Per a l’Ajuntament, l’EPA és un servei prioritari i apostem decididament perquè l’aprenentatge al llarg de la vida és precisament un motor de vida”. En aquest sentit, l´edil anima a conèixer l´oferta ia matricular-se en alguna de les propostes previstes per a aquest curs.
Oferta completa: https://www.bocairent.es/evento/del-4-al-14-setembre-oberta-preinscripcio