La regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Ontinyent començarà aquest dissabte 23 de setembre un cicle de visites guiades per commemorar el Dia Mundial del Turisme amb una ruta pel barri de la Vila en llengua de signes. La regidora de Turisme, Mª José Alhambra, explicava que “es tracta d´una activitat inclusiva, oberta a tots els públics, amb la novetat que comptarem amb la col·laboració d´una persona que interpretarà en llengua de signes les explicacions sobre el patrimoni cultural del centre històric d’Ontinyent, l’origen de la ciutat i els nostres monuments més importants. És una bona oportunitat per a persones amb dificultats auditives, que animem especialment a participar”, manifestava.
La següent activitat serà una visita guiada el diumenge dia 24 als refugis antiaeris, als quals es podrà conèixer com es va viure la Guerra Civil a Ontinyent a través dels dos refugis antiaeris rehabilitats, dentre els diversos que es van construir durant el conflicte bèl·lic . Els participants s’endinsaran al refugi de l’antiga fàbrica de Tortosa i Delgado i al refugi públic del Regall, per descobrir-ne les característiques constructives i la funció en aquesta etapa de la història.

Més informació alnostre canal de telegram https://t.me/noticieslavall