L’Ajuntament de Bocairent ha donat a conéixer el cartell anunciador de la XVI Fira de Comerç, que tindrà lloc els dies 21 i 22 d’octubre. En l’acte de presentació ha participat l’alcalde de la localitat, Xavi Molina; la regidora de Dinamització Comercial, M. Luz Pascual; la creadora de la imatge gràfica d’enguany, Maria del Mar Martínez, i José Ricardo Agulló, de Ràdio Bocairent.

Per al cartell de la XVI Fira de Comerç de Bocairent, la jove dissenyadora ha optat per una escena situada a la plaça de l’Ajuntament en què es reconeixen tant productes que identifiquen Bocairent, com l’herbero o la pericana, com dos personatges al voltant d’un punt de venda: un animador, que connecta amb la festa de carrer, i un burret, que lliga amb l’imaginari popular del municipi. D’altra banda, per a Maria del Mar Martínez, l’objectiu era “representar una escena comprensible tant per a la gent del poble com per a la gent de fora”.

Més noticies al nostre canal de telegram https://t.me/noticieslavall