El Consell Municipal de la Joventut i l’Ajuntament de Bocairent han convocat una nova edició de la Marató de Fotografia Jove. La del 2023 serà la vuitena vegada que se celebra la proposta i tindrà lloc el proper 16 de setembre. Aquest dia, entre les 9.30 i les 10.30 h, les persones interessades a participar-hi hauran d’inscriure’s al Museu Municipal Antonio Ferri. La inscripció és lliure i gratuïta, amb l’únic requisit de tenir entre 16 i 35 anys.

A les 10.30 h se sortejarà el tema de la marató d’aquest any i s’iniciarà la jornada per dur a terme les instantànies, que s’hauran de fer al terme municipal de Bocairent i estar vinculades amb l’eix temàtic escollit. Entre les 12.00 i les 14.00 h, els participants podran lliurar les tres fotografies amb què volen optar a un dels dos guardons del certamen: un primer premi valorat en 150 euros i un segon premi dotat amb 75 euros.

Més informació al nostre canal de telegram https://t.me/noticieslavall