La localitat gaudirà dels tres dies grans a aquest primer cap de setmana de setembre amb una festivitat que compta amb més de 400 anys d’història

Durant aquesta setmana es faran activitats prèvies als dies grans com la inauguració de l’exposició de Josep Maria Penalba Julià “Agullent a través de la càmera“, un recull fotogràfic dels anys 50 i 60 que es podrà visitar fins al 14 de setembre.

Dijous tindrà lloc un concert de clarinet i piano a càrrec de Jaume Cerdà Martí i Joanjo Albinyana a l’Auditori Municipal Josep Mª Bru. Divendres 1 de setembre començaran els dies grans amb la Nit de les fogueretes, una festa declarada d’Interés Turístic Provincial, amb l’acte principal de la Pujada a l’Ermita.

El Dia del Miracle serà dissabte, que començarà amb la Processó i continuarà amb el parc infantil i la mascletà. A la vesprada tindrà lloc la Dansà Infantil a les 20 h i la Serenata a les 23 h. Finalment, la jornada acabarà amb la Dansà Popular a les 23:30 h.

Diumenge 3 de setembre serà el Dia del Crist, al qual es gaudirà d’activitats com la Santa Missa, l’Espectacle Infantil, la cercavila, la mascletà, o la processó. Una jornada que acabarà amb el Castell de Focs d’Artifici a la plaça d’Espanya.

més informació al nostre canal de telegram https://t.me/noticieslavall