Beniatjar, el poble del Benicadell, celebra aquesta setmana corresponent a l’últim cap de setmana d’agost les seues Festes Patronals en honor a Sant Roc, la Divina Aurora i el Santíssim Crist del Consol, als quals dediquen diverses processons, a més d’activitats per dinamitzar les festivitats al poble.

La jornada d’aquest dijous es dedica al patró Sant Roc amb l’eix central a la Processó a les 21 h i la Revetlla amenitzada per l’Orquestra Mito a la nit. Divendres serà el dia dedicat a l’Assumpció de la Mare de Déu i la Divina Aurora. Una jornada amb actes com la despertà, la missa, la festa de l’escuma, la processó i la discomòbil a la nit.

Finalment, Beniatjar dirà adeu a les seues festes dissabte amb el dia al Santíssim Crist del Consol amb els actes dels dies anteriors, a més del mercat tradicional.

Més informació al nostre canal de telegram https://t.me/noticieslavall