Benigànim ja es troba dins de la Setmana Gran de les seues Festes Patronals i de Moros i Cristians que se celebren tradicionalment l’última setmana del mes d’agost. El passat dissabte 19 d’agost va tindre lloc el primer acte oficial amb la proclamació de la Regina de Festes, Maria Elena Herrero Stefan, i el pregó a càrrec de Juan Miguel Gutiérrez Gomar, que va emocionar els presents.

El municipi valldalbaidí celebra els Moros i Cristians des de 1976. Una festa que va començar amb tres comparses i que ha anat evolucionant fins el dia de hui, amb la festa ja consolidada. Així, les protagonistes seran les comparses mores de Marrakets, Taifes, Sultans i Tuaregs, a més de les cristianes dels Templers, Almogàvers, Arquers, Bandolers i Pirates.

Més informació al nostre canal de telegram https://t.me/noticieslavall