Este divendres tindrà lloc la proclamació dels càrrecs. Nagore Amorós i Alejandra Soucase són les reines d’aquest any. L’alcalde Ramon Vidal actuarà com a mantenidor i pregoner.

dissabte 27 d’agost, els locals de les filaes acolliran el seu tradicional sopar com a avantsala de la cavalcada humorística i una discomòbil. Aquest any la capitana mora és Amparo Revert (Filà Xirigotes) i el capità cristià, Vicente Engo (Filà Grisons).

El domingo 27 de agosto será el turno de la primera jornada de vaquillas, a partir de las once de la noche y con el tradicional concurso de recortadores. El lunes 28 de agosto repite el mismo acto taurino a las siete de la tarde y ese mismo día tendrá lugar la «nit de les paelles» en el campo de fútbol de la Solana. El martes 29 tendrá lugar una nueva jornada de vaquillas a partir de las once de la noche y la primera «entraeta de filaes» llegará una hora después.

Més informació al nostre canal de telegram https://t.me/noticieslavall