Montaverner arriba a aquest dimarts 22 d’agost amb moltes ganes per viure el dia gran de les seues festes amb l’espectacular Entrada de Moros i Cristians. Les filades d’ambdós bàndols desfilaran pels carrers del poble lluint els seus vestits al ritme de marxes mores i cristianes. Serà a partir de les 20 h.

Però, abans tindrà lloc l’Entrada de Bandes, a les 19 h, quan els músics prendran els carrers de Montaverner a ritme de pasdoble. Dimecres 23 d’agost començarà amb la Diana. La jornada viurà altre acte especial a les 21 h amb la Processó de la Mare de Déu de Loreto.

Les tropes mores i cristianes tornaran a envair els carrers de la localitat dijous amb l’Ambaixada, i a les 21 h tindrà lloc la Processó del Santíssim Crist de la Paciència. Finalment, Montaverner dirà adeu a les Festes Patronals i de Moros i Cristians divendres amb el Trasllat de la Mare de Déu de Loreto.

Més informació al nostre canal de telegram https://t.me/noticieslavall