El projecte “Els camins de la lectura. Les sendes de l’escriptura” ha fet que la Biblioteca Municipal Ramon Haro Esplugues d’Agullent es situe entre les millors en l’àmbit nacional. La ‘XXIII Campaña de Animación a la Lectura María Moliner 2023 del Ministeri de Cultura y Deporte’ ha determinat aquesta setmana la resolució, avaluant els projectes de més de 550 biblioteques de tota Espanya.

La Biblioteca d’Agullent i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Agullent presenten cada any des del 2014 un projecte que recull totes les activitats i accions de la Biblioteca, aconseguint així premi a les nou convocatòries presentades.

Així i tot, aquest any 2023, la Biblioteca d’Agullent ha obtingut la puntuació més alta i el premi màxim de 10.000 euros. Segons el bibliotecari Rafa Revert “el premi és el reconeixement tant a nivell institucional per tota la tasca de visibilització i foment de la lectura, com per al poble, ja que des dels darrers anys s’ha incrementat l’ús de la biblioteca i la participació en totes les activitats”.

Més informació en el nostre canal de telegram https://t.me/noticieslavall