Ontinyent es prepara per a la Setmana Gran de les festes de Moros i Cristians amb concerts, discomòbils i orquestres a l’aparcament de Paduana.

comença dimarts, 22 de juliol, a les 00:00 hores, amb els concerts Búhos i Maluks com a principals. “Aquest any hem volgut seguir la línia de portar grups de música en valencià”, explicava la regidora de Festes, Àngels Muñoz. Les entrades es podran adquirir per un preu de 12€ a la web entrades per a esdeveniments a partir de l’1 d’agost. Paral·lelament, se celebrarà la ‘Nit Gran’ a la Glorieta.

Dimecres de Festes tindrà lloc el traidiconal espectacle infantil ‘Toys’ que inclourà un espectacle itinerant a càrrec de Produccions Scura des de la plaça Concepción, com a novetat, fins al parc de la Glorieta. A la nit, s’apostarà per grups joves, en aquesta ocasió: Baketà Bazucada i Cantonada Finlàndia.

Dijous, dia de l’Alardo, Tokyo Band, que compta com a cantant amb l’ontinyentí Chus Soriano. El dia de l’Entrada es comptarà amb un full xou de la productora Montecarlo, que serà com una discomòbil. Dissabte i diumenge es comptarà amb discomòbils: la The Kraken Monster Party per a dissabte i diumenge Carnavalia On Tour.

Més informació al nostre canal de telegram https://t.me/noticieslavall