Aquesta setmana arrenca a Albaida la Fira de Sant Jaume, una de les cites més antigues del municipi que s’està fent des de l’any 1387. S’inaugurarà aquest dijous, 20 de juliol, a les 20:00 hores amb una cercavila des de la plaça Major fins a el recinte firal, en què participa el grup de danses ‘La Vall’, xirimiters i tabaleters de ‘La Pedrera’, autoritats, reines, dames i festers.
S’ha celebrat la reunió de coordinació per ultimar els preparatius de la Fira de Sant Jaume 2023, en la qual participa l’alcalde Alejandro Quilis, el regidor de Fira i Festes, Josep Manuel Juan i la junta de la Comissió de Festes amb els responsables de les diferents àrees de lAjuntament que treballen per continuar amb la celebració duna de les cites més antigues que té aquesta població.
S’han tractat assumptes com el muntatge i desmuntatge de les atraccions que es realitzaran a partir de dilluns, 24 de juliol, un cop finalitzi el ‘Día del Niño’, dia especial amb preus populars.
Aquest any, com a novetat, s’il·luminarà l’arbrat del tram del recinte de la Fira, a més, per facilitar el pas dels vianants, al passeig de l’avinguda de la Fira, les terrasses de les cafeteries s’instal·laran a la zona viària, davant dels seus establiments respectius.
També s’han repassat altres temes com la limitació horària per la música a les atraccions, que haurà d’acabar com a molt tard a les 01:00 hores, així com les tasques de senyalització, ja que alguns vials de la ciutat es reestructuren durant els dies de Fira. A més, l’ajuntament instal·larà WC mòbils i contractarà un servei extra de neteja per als dies de la Fira.

-Més informació al nostre canal de telegram https://t.me/noticieslavall