La Mancomunitat de la Vall d’Albaida ha convocat la 29a edició del Premi de Literatura Eròtica, un certamen consolidat que ha elevat la seva dotació econòmica fins als 6.000 euros, davant dels 4.000 € de l’any passat. El jurat d’aquest any està conformat per la Pilar Belda, l’Imma Cabrera, la Rosa Codonyer, la Núria Monllor, l’Anna Rubio, la Vicenta Tasa i el president de la Mancomunitat, Vicent Gomar, o en qui delegue.

El llibre guardonat serà publicat per Ediciones Bromera. El premi s’atorgarà al voltant de la Nit de Sant Joan, en un acte que s’anunciarà al moment oportú.

Podran optar al concurs totes les obres de temàtica eròtica, originals i inèdites, escrites en valencià i amb una extensió mínima de 105.000 caràcters amb espais inclosos. El premi econòmic concedit s’entendrà com a pagament dels drets d’autoria dels 2.000 primers exemplars que es venguin de la publicació. De la resta d’exemplars comercialitzats, l’autoria en percebrà un 10% sobre el preu de venda al públic.

Fins al 20 de maig de termini

El termini per presentar els originals a concurs es tanca el 20 de maig de 2023. A més de l’àrea de cultura de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, a l’esdeveniment col·laboren Bromera, el Servei d’Assistència i recursos Culturals de la Diputació de València (SARC), Conselleria d’Educació i Cultura i Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL).

Entre les integrants del jurat figura Anna Rubio, guanyadora del premi de Literatura Eròtica el 2022 amb la seva obra Plaers, que es va concedir al Palau de Malferit. El llibre estava format per diferents relats.

Registrar-se https://t.me/noticieslavall