La MMVA (Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida) presenta una nova edició de les rutes picants de la Vall d´Albaida, una proposta cultural i turística (en col·laboració amb València Turisme, Diputació de València, Generalitat Valenciana i Turisme Comunitat Valenciana ) on gràcies a un guia local municipal podreu descobrir el costat més descarat de diverses poblacions de la Vall d´Albaida.

Aquesta 4a edició de les rutes picants teatralitzades, interactives i dinàmiques, amb temàtica picant i una durada de 1 hora i 30 minuts cadascuna, es presenta renovada amb propostes més ardents i nous municipis per conèixer, a més de moltes més històries per explicar.

A través de les diferents propostes programades per a les tardes de divendres i dissabtes, des de finals d’abril fins a juliol, per 8 euros per ruta podreu conèixer històries, anècdotes i curiositats gràcies als diferents recorreguts que uneixen passió, picardia i molta picaresca.

Aquest any hi participen els municipis d’Albaida, Bocairent, Palomar, Quatretonda, L’Olleria, Llutxent, Castelló de Rugat, Aielo de Malferit, Otos, Atzeneta d’Albaida i Ontinyent.

Suscriu-te https://t.me/noticieslavall