L’Associació d’Empresaris Tèxtils de la Comunitat Valenciana, ATEVAL, convoca els II PREMIS ATEVAL 2023, per tal de reconèixer l’especial contribució de les seves empreses associades al desenvolupament i progrés de la indústria tèxtil. Els guardons premiaran lesforç de les indústries en matèria dInternacionalització i Responsabilitat Social Corporativa (RSC). D’altra banda, fora de categoria de concurs, es reconeixerà la trajectòria rellevant d’un empresari/ària del sector.

Els PREMIS ATEVAL van celebrar la primera edició l’any passat, coincidint amb els 45 anys de la fundació de l’entitat. ATEVAL va ser la primera associació d’Espanya que es va registrar a l’Oficina de Dipòsit d’Estatuts del Ministeri de Treball, un 6 de maig de 1977. Des de llavors, treballa per defensar i representar els interessos comuns de les empreses del sector tèxtil valencià, amb 325 empreses associades.

Als guardons es podran presentar aquelles empreses associades que ho desitgin presentant la memòria corresponent que poden trobar juntament amb les bases dels premis a la web d’ATEVAL (https://ateval.com/premios-ateval/).

https://ateval.com/premios-ateval

Suscriu-te https://t.me/noticieslavall