Des de l’Associació Comerç IN d’Ontinyent s’ha iniciat una campanya per informar els seus socis i conscienciar els beneficiaris que poden consumir els Bons Cistella de la compra als establiments d’alimentació locals. Aquest programa llançat des de la Generalitat Valenciana permetrà beneficiar-se amb una targeta prepagament de 90€ destinada a alimentació.

Des del 20 d’abril es pot sol·licitar aquest bo, i des de la Generalitat Valenciana s’ha indicat que els beneficiaris disposaran de quatre mesos des de la concessió de l’ajut per utilitzar-lo en qualsevol establiment d’alimentació de la Comunitat Valenciana.

D’aquesta manera, els mercats municipals i les petites botigues del sector alimentari universalitzaran l’accés al bo gràcies a la seva capitalitat territorial, garantint així que l’ajuda arribi a tots els municipis a causa de l’augment de la inflació. Des de Comerç IN, la seva presidenta, Ana Ferrero, ha explicat que “una vegada més l’associació Comerç IN, a través de Confecomerç, ens hem anat informant de com fer la gestió per beneficiar els nostres comerciants, així com ajudar possibles beneficiaris per obtenir l’ajuda”. Han animat així tots aquells que resultin beneficiats a consumir els bons als establiments locals adherits a l’associació. “Des de Comerç IN es repartirà material per identificar els nostres establiments de carnisseries, peixateries, forns i fleques i resta de botigues d’alimentació que participaran en aquesta iniciativa, perquè siguin fàcilment identificables, a més, es podrà trobar tota la informació també a la web www.comercioin.com”, expliquen des de l’entitat.

Suscriu-te https://t.me/noticieslavall