El 22 d’abril hi haurà teatre al carrer amb l’espectacle ‘On The Road’ de ‘La Companyia de Row’, amb 3 espais de microteatre al llarg del carrer Martínez Valls en diferents horaris. Aquest mateix dia, el 22 d’abril, hi haurà a més a més ‘música jove’ al parking de la Sala Gomis, una activitat de la que es donaran més detalls pròximament, i que inclourà l’actuació d’un ‘DJ’ i una discomòbil.Finalment, divendres 28 de 18 a 20 hores, i dissabte 29 d’11 a 13 hores, en les àrees comercials dels carrers Pintor, Segrelles, Martínez Valls i el Parc del Mestre Ferrero hi haurà animació infantil, música i regals per als clients dels establiments de Comerç IN. Les presidentes de les dues associacions de comerciants, Marissa Bernabeu (SOC) i Ana Ferrero (Comerç IN) coincidien en agraïr a l’Ajuntament d’Ontinyent la iniciativa i en animar al veïnat de la ciutat i comarca a gaudir d’estos 3 caps de setmana d’activitats.

El 22 d’abril hi haurà teatre al carrer amb l’espectacle ‘On The Road’ de ‘La Companyia de Row’, amb 3 espais de microteatre al llarg del carrer Martínez Valls en diferents horaris. Aquest mateix dia, el 22 d’abril, hi haurà a més a més ‘música jove’ al parking de la Sala Gomis, una activitat de la que es donaran més detalls pròximament, i que inclourà l’actuació d’un ‘DJ’ i una discomòbil.Finalment, divendres 28 de 18 a 20 hores, i dissabte 29 d’11 a 13 hores, en les àrees comercials dels carrers Pintor, Segrelles, Martínez Valls i el Parc del Mestre Ferrero hi haurà animació infantil, música i regals per als clients dels establiments de Comerç IN. Les presidentes de les dues associacions de comerciants, Marissa Bernabeu (SOC) i Ana Ferrero (Comerç IN) coincidien en agraïr a l’Ajuntament d’Ontinyent la iniciativa i en animar al veïnat de la ciutat i comarca a gaudir d’estos 3 caps de setmana d’activitats.

Llegir més https://t.me/noticieslavall