L’Ajuntament d’Agullent, a través del Pla Edificant de la Conselleria d’Educació, durà a terme millores valorades en més de 500.000 euros al Col·legi Públic d’Educació Infantil i Primària Sant Vicent Ferrer. El projecte inclou l’actuació de millores d’accessibilitat i adequació dels patis, intervencions d’eliminació de goteres, fusteria i fontaneria exterior i climatització del centre. A més el pla Edificant permetrà actuar en zones d’arbrat per tal de millorar els espais i garantir una il·luminació òptima per a totes les aules del centre.

D’una banda, el projecte inclou actuar en les façanes i cobertes dels edificis del gimnàs i del mòdul de primària del CEIP Sant Vicent Ferrer, així com en la zona del pati amb més zones verdes, mobiliari apte i més sostenible per a la menudalla i crear espais més actius i de jocs lliures.

Des de l’alcaldia de l’Ajuntament d’Agullent s’ha explicat que al passat Plenari de l’Ajuntament es va acceptar formalment la delegació de competències efectuada per la Conselleria d’Educació i començar amb el procediment d’adjudicació de les obres.

El Regidor d’Educació David Albert valora molt positivament la notícia per al poble “La reforma del CEIP Sant Vicent Ferrer és una mostra de la bona gestió i coordinació per part de l’ajuntament i la Conselleria d’Educació que mitjançant diverses reunions van fer possible aquest projecte necessari per al nostre alumnat i professorat”.

https://t.me/noticieslavall