El 29 de març, el conseller de Sanitat, Miguel Mínguez, va anunciar l’obertura de les consultes externes del nou hospital d’Ontinyent en un termini de quinze dies. Fins aquest dimecres al matí, el 13 d’abril era la data oficial que manejava el Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent per estrenar per fi les instal·lacions després de dècades de reivindicacions.

Però els pacients encara hauran d’esperar una mica més per ser atesos al modern complex. El consistori d’Ontinyent ho tenia tot preparat per habilitar la nova línia d’autobús a les instal·lacions, però finalment ha hagut de frenar els plans. Els ajuntaments de l’àmbit d’influència sanitària de l’hospital han rebut avui al migdia un missatge de la direcció del departament sanitari en què se’ls comunica que les consultes externes no podran obrir les portes el 13 d’abril «tal com estava previst» per «problemes tècnics sobrevinguts».

Llegir més https://t.me/noticieslavall