La nova edició de la Fira de les Comarques que organitza anualment la Diputació de València reunirà destinacions, empreses, entitats, productes i experiències relacionades amb l’activitat turística de la província des d’aquest divendres 31 de març i fins el proper diumenge 2 d’abril a la Plaça de toros de València.

El certamen, organitzat per l’àrea de Turisme de la corporació provincial sota la marca València Turisme, mostrarà al públic visitant la gran oferta turística que ofereix actualment la província a través dels 53 expositors de la fira, que sumen els 42 municipis, 14 mancomunitats i associacions de municipis, a més de les 14 entitats, empreses i associacions dedicades al desenvolupament del turisme valencià, que hi participen de forma directa.

La Fira de les Comarques, destinada al públic general i d’accés gratuït, oferirà demostracions i degustacions gastronòmiques, exhibicions folklòriques i mostres artesanals, tallers de manualitats per al públic infantil i música en directe, mitjançant una programació completa i variada per a totes les edats. A més, tots els visitants podran emportar-se un record de la seva visita al certamen tant al fotomató com al photocall instal·lats al recinte.

Llegir més https://t.me/noticieslavall