La sèrie documental ‘El Camí del Cid: Diari d’una Ciclista’, patrocinada pel Consorci Camí de Cid, del qual forma part la Diputació de València, recorrerà diumenge que ve l’últim tram del Camí del Cid al seu pas per la província de València.

La primera parada de la periodista i presentadora Ainara Hernando serà Xàtiva. Allà, després de recórrer alguns dels recursos més destacats de la localitat, parlarà amb Miguel Soro, exciclista professional que, durant els darrers anys, ha centrat part de la seva activitat a retratar ciclistes amb la tècnica del collage. Des del seu taller, Ainara Hernando posarà rumb al paratge de la Cova Negra que recorrerà amb Salvador Sanchís, també exciclista professional i pare d’Anna Sanchís, ciclista olímpica valenciana, de la trajectòria de la qual parlaran al llarg del recorregut.
‘El Camí del Cid: Diari d’una Ciclista’ és una sèrie documental patrocinada pel Consorci Camí de Cid, produïda per Surf Channel i dirigida per Salvador Ruiz, que també ha estat al capdavant de ‘Caminant sobre les onades’ i ‘Ruta via de la Plata’, igualment per a La 2 de TVE.

La sèrie, de tretze capítols de durada, s’emet tots els diumenges a partir de les 20.00 hores a La 2 de TVE i permet a l’espectador conèixer les localitats i llocs més destacats d’aquest itinerari al llarg de les vuit províncies que ho fan integren: Burgos, Sòria, Guadalajara, Saragossa, Terol, Castelló, València i Alacant.

Llegir més https://t.me/noticieslavall