Vistes de Bocairent

Bocairent (Vall d’Albaida) és un dels deu municipis finalistes de la VII edició de la Capital del Turisme Rural que organitza el portal especialitzat Escapada Rural en la qual  competeix amb Campo Lameiro (Pontevedra), Candeleda (Àvila), Cardona (Barcelona), Colmenar de Oreja (Madrid), Elche de la Sierra (Albacete), Nalda (La Rioja), Ricote (Múrcia), Segura de León (Badajoz) i Zerain (Guipúscoa).
.
Aquests finalistes han sigut triats entre les més de 200 candidatures rebudes que complien els requisits sol·licitats: tindre menys de 10.000 habitants, disposar d’allotjaments rurals, no haver sigut finalistes o guanyadors en edicions anteriors i tindre molt d’encant per a enamorar al viatger rural.

Amb aquest anunci s’obri el període de votacions en el qual són els propis viatgers els encarregats de votar el seu destí rural favorit entre els 10 finalistes. Les votacions estaran obertes fins al 24 d’abril i d’elles eixirà el municipi guanyador de la Capital del Turisme Rural 2023 que serà anunciat el 27 d’abril.

Per a donar la màxima visibilitat i suport als finalistes, hui comença una gran campanya de difusió. A més, com a part de la difusió, cada municipi compta amb la col·laboració d’un bloguer de viatges que exercirà d’ambaixador del destí i promocionarà la seua candidatura.

Llegir més: https://t.me/noticieslavall