L’Olleria Trail 2023, organitzat conjuntament per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de L’Olleria i el Club Esportiu L’Olleria Jojo’s Trail Mountain, tindrà lloc el diumenge 2 d’abril. La competició es dividirà en tres modalitats, que seran la prova reina del Trail, que tindrà un recorregut de 22 kms amb 1000 metres de desnivell positiu, el Sprint Trail amb 13 kms i 550 metres de desnivell positiu, i la Marxa Senderista, de caràcter no competiu, que tindrà un recorregut de casi 10 kms i de 350 metres de desnivell. 

Totes les proves s’iniciaran a partir de les 9:00 hores de forma simultània, des del Poliesportiu de L’Olleria, on també es trobarà la meta. El termini obert d’inscripcions per a poder participar en el L’Olleria Trail 2023 serà del 30 de gener al 28 de març, realitzant les inscripcions a www.multiesport.es.

https://t.me/noticieslavall