Consell local de la joventut d'Ontinyent

El Consell Local de la Joventut d’Ontinyent (CLJO) ha llançat el seu concurs d’escriptura crítica juvenil el qual compleix deu anys. La participació en aquest concurs s’estendrà fins al pròxim 5 de maig, podent participar mitjançant el departament de valencià del  centre educatiu on es realitzen els estudis, tant per a la primera com per a la segona categoria,  i mitjançant la pàgina web del CLJO per als i les estudiants de la Universitat de València – Campus d’Ontinyent i el jovent d’entre 18 i 30 anys residents a qualsevol municipi de la Vall  d’Albaida.  

Enguany, des del CLJO es vol donar veu al jovent en diferents temàtiques d’actualitat,  sent l’Oci Juvenil i la seua oferta la temàtica que s’haurà de treballar des de la primera  categoria. Pel que fa a la segona, es vol saber quina percepció i informació té el jovent respecte  al consum de substàncies addictives. Mentre que per a la tercera categoria, volem que el jovent  ens trasllade la seua percepció de l’actual situació laboral i com afecta la precarietat laboral al  seu projecte de vida.  

Llegir més: https://t.me/noticieslavall