Aielo de Malferit segueix immers en el seu propòsit de millorar la qualitat de vida dels seus veïns i veïnes a través de diferents actuacions en els espais públics més assenyalats del municipi.

Sota aquesta premissa, aquest mateix mes s’han donat per finalitzades les obres de millora i modernització de les infraestructures del Polígon Industrial Serrans, que han suposat una inversió total de 199.964, 81 euros, cofinançat per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la línia de millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics de la Comunitat Valenciana, i fons propis de l’Ajuntament d’Aielo de Malferit.

“Amb aquest tipus d´inversions, que tenen com a objectiu modernitzar els nostres polígons industrials, potenciem el teixit empresarial i fomentem l´economia local”, afirmen fonts de l´equip de govern.

Llegir-ne més

https://t.me/noticieslavall